Juventus

Chiellini: Pjanić nije kao Pogba, on je Pjanić! Gotovo mu je nemoguće uzeti loptu...

pjanic
23.08.2016.
u 21:56

Pjanić ima sjajnu tehniku, razarajući udarac i balističke kvalitete kod udaraca i slobodnjaka. Ali iznad svega, on je igrač kojemu je jako teško uzeti loptu, tvrdi Chiellini

Juventus je dolaskom novih igrača u klub ovoga ljeta dobio novi život, tvrdi iskusni branič Giorgio Chiellini.

"Higuain? Nitko nikada nije imao u njegove tehničke sposobnosti, ali ni ljudske kvalitete. Predstavio se na najbolji način, odmah je krenuo davati maksimum na svakom treningu. Nije se jednostavno prilagoditi u novom gradu i novim metodama, ne nužno lošijim ili boljim, jednostavno drugačijim. Morao se prilagoditi našem radu. Imamo dosta napadača koji nam mogu donijeti puno toga," rekao je Giorgio Chiellini za Sky, prenosi Goal.

"Što se tiče Pjanića, Miralem je sjajan igrač koji ima svoje kvalitete. Nema kvalitete Pogbe ili Marchisija, on ima svoje kvalitete - kvalitete Pjanića. Ima sjajnu tehniku, razarajući udarac i balističke kvalitete kod udaraca i slobodnjaka. Ali iznad svega, on je igrač kojemu je jako teško uzeti loptu.", tvrdi Chiellini. 

"Nova pojačanja su stigla kako bi dokazala da su vrijedna Juventusa i cijene koja je plaćena kako bi oni bili u klubu. Što se nas tiče, dolazak novih igrača nam je donio novi život i želju da ostvarimo nešto legendarno," zaključio je Talijan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije