TENISKE WAG-SICE

Čilićeva Kristina ima konkurenciju! Krajan ljubi 12 godina mlađu Slovenku, a Galović zgodnu liječnicu

Davor Puklavec/Pixsell
27.11.2018.
u 08:42

Tko su žene koje stoje iza hrvatskih teniskih prvaka? Krajan je djevojku upoznao na terenu, a duge i stabilne veze imaju i ostali članovi teniske reprezentacije.

Ne stišava se euforija oko uspjeha hrvatskih tenisača. Hrvatska je ponovno na tronu zahvaljujući Davis Cup reprezentaciji. Sjajni Čilić, Ćorić, Dodig, Galović i ostala ekipa predvođena Željkom Krajanom dali su sve od sebe na terenu. Podrška nije izostala ni na tribinama u francuskom Lilleu gdje su hrvatske dečke bodrile i njihove bolje polovice.  

Nosi mu sreću

Maestralnu pobjedu Čilić je proslavio u društvu svoje supruge Kristine, a upravo njezina prisutnost i podrška s tribina Marinu donosi sreću na terenu. Lijepa Kristina jedna je od najpoznatijih domaćih WAG-sica, barem kada je tenis u pitanju. Marina prati u stopu pa ni ne čudi što već godinama izaziva interes domaćih i inozemnih medija, no eksponiranje ju ne zanima.

Na tribinama u Francuskoj najviše se družila s Marinovom majkom Koviljkom čime je svima jasno dala do znanja da joj je obitelj na prvom mjestu. Samozatajnu Dubrovkinju, rodom iz Konavala, Čilić je oženio u travnju ove godine nakon sedam godina veze.  

Foto: Instagram/Wanda Nara

U mlađim danima Kristina se bavila manekenstvom, a osvojila je i titulu 1. pratilje izbora Miss Alpe Adria 2005. godine. Svojom ljepotom očarala je i portal Fabwags, koji je uvrstio među najljepše djevojke poznatih sportaša. No, gospođa Čilić ima za ponuditi i puno više od vanjštine koja ju krasi. Diplomirala je psihologiju i politologiju, a sve do prije nekoliko mjeseci radila je u Odjelu upravljanja ljudskim resursima Zagrebačke banke.

Nedugo nakon vjenčanja dala je otkaz i odselila u Monako gdje Marin živi već 10 godina. Za magazin Gloria otkrila je da trenutno radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim potencijalima u tvrtki koju je sama osnovala, a osim toga posvetila se i humanitarnom radu u Zakladi Marin Čilić.  

Prvo posao, a onda i ljubav 

Osim Kristine, pažnju privlači i 12 godina mlađa djevojka izbornika Željka Krajana. Slovenska tenisačica Polona Hercog osvojila je srce hrvatskog izbornika još u ljeto 2013. godine, a njihova ljubav planula je upravo na teniskom terenu dok je Krajan trenirao Slovenku. Svoju ljubav ne kriju pa na društvenim mrežama često jedno drugome posvećuju emotivne objave. -Kakav tim i kakav izbornik. Reći da sam ponosna na tebe je nedovoljno. Volim te - poručila je atraktivna Polona na svom Instagramu.  

Ivanu Dodigu podršku je pružala supruga Maja s kojom je u braku od 2013. godine, a njihovoj ljubavi kumovao je upravo Dodigov kolega Marin Čilić. Par je u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su dvojica sinova - Josip i Petar. - Uvijek sam imao veliku podršku supruge. Obitelj mi je najveća podrška. Nadam se da će jednog dana sinovi putovati sa mnom na turnire - izjavio je svojedobno Dodig u jednom od rijetkih intervjua u kojem je progovorio o privatnom životu.  

Na Viktora Galovića neizmjerno je ponosna njegova dugogodišnja djevojka Valeria Bergadano.Svoju odabranicu upoznao je u Italiji u kojoj je ovaj tenisač proveo svoje djetinjstvo. Zgodna Talijanka na svom Instagramu otkrila je da je po struci liječnica, a u slobodno vrijeme obožava trčanje i putovanja. Čini se da je upravo aktivan život spojio ovaj atraktivan hrvatsko-talijanski par. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?