NIŠTA OD POSLA

Ćiro dobio 'košaricu': Govorili mu da je glavni kandidat, a danas potvrdili novog trenera

Nina Đuđević/PIXSELL
30.01.2018.
u 14:03

- Mogu reći da nas je Ćiro sa Slobodom jednom odveo u Premijer ligu BiH i nije isključeno da će priliku za taj uspjeh imati i sa Slogom, govorio je jučer Husić.

Još jučer navečer činilo se kako bi Ćiro Blažević mogao biti novi trener Sloge iz Simina Hana. Bivši hrvatski izbornik kotirao je kao jedan od glavnih kandidata, bio je spreman vratiti se na trenersku klupu, ali od toga neće biti ništa. 

- Još uvijek nismo donijeli odluku o nasljedniku Vojvodića. Mogu samo reći da nas je Ćiro sa Slobodom jednom odveo u Premijer ligu BiH i nije isključeno da će priliku za taj uspjeh imati i sa Slogom. Naravno, ne kažem da će Ćiro biti novi trener, ali mogu reći da ću u povratku iz Berlina svratiti u Zagreb kako bih s njim obavio razgovore, još jučer je govorio čelnik Sloge Azmir Husić, a bh. mediji bili su uvjereni da će se to i ostvariti. 

No, već jutros nova priča.

- Sportski direktor mi je jutros potvrdio da je Ratko Ninković naš novi trener i da u četvrtak dolazi odraditi prvi trening s momčadi, rekao je jutros Husić za Klix.ba pa progovorio o napisima da je Ćiro nasljednik Vojvodića. - Odlučili smo se za drugu opciju i Ratko Ninković je naš novi trener.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije