TRENER SVIH TRENERA

Ćiro u svom stilu komentirao povijesni uspjeh Hrvatske

12.07.2018.
u 10:30

- Mi smo od Francuza izgubili na nepravdu, a mogla bi se sad vratiti pravda i da napravimo športsko, najveće čudo u posljednjih sto godina!

Ništa ljepše nema i veoma sam sretan da je moj učenik mene nadmašio i slušao sam o tome kako je profesor uvijek sretan kad ga đak nadmaši, mene je nadmašio i razveselio cijeli hrvatski puk, ne samo u domovini, nego i izvan nje. Nema Hrvata koji se jučer nije osjećao izuzetno sretnim i nadasve ponosnim - rekao je dan nakon velike pobjede Hrvatske za N1 trener svih trenera Ćiro Blažević. 

Zlatko Dalić odveo je Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva te tako napravio korak više u odnosu na Ćirinu broncu.

- Ovaj rezultat je vratio Hrvatima dostojanstvo, afirmirao malu zemlju. Mi imamo atomske igrače, a to je ono što šport publicira i ono što nam je šport omogućio, da manifestiramo svoju klasu i da ostvarimo ono što ja priželjkujem da bi se moglo dogoditi, da postanemo svjetski prvaci.

Osvrnuo se Ćiro i na finale s Francuzima.

- Joj, zlato moje, Dechamps je moj igrač u Nantesu, ja sam mu s 18 godina dao traku kapetana, jer on je rođeni lider. Rekao je da zna da šef sanja o tome da im se revanširamo i, bogami, sanjam. Mi smo od Francuza izgubili na nepravdu, a mogla bi se sad vratiti pravda i da napravimo športsko, najveće čudo u posljednjih sto godina!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije