Skupština udruge "Dinamo u Srcu - Brotnjo 2013"

Čitluk: S Mamićem gledali utakmicu Dinama, otvaraju i caffe club Dinamo

dinamo brotnjo udruga osnivanje
Udruga navijača Dinamo Brotnjo
12.12.2020.
u 11:58

Prošlog četvrtka je održana redovita godišnja Skupština udruge" Dinamo u srcu - Brotnjo 2013" u restoranu Ana Neri u Čitluku.

Nakon službenog dijela upriličena je večera i tombola sa vrijednim nagradama, originalni dresovi i trenerke GNK Dinama, te vrijedne nagrade lokalnih poduzetnika.

Također je organizirano zajedničko gledanje utakmice Dinama protiv CSKA Moskve na video zidu, a u kojoj je Dinamo postao europski rekorder po broju minuta bez primljenog pogotka, te se izjednačio s Manchester Unitedom i Juventusom kao momčad koja je u skupinama europskih natjecanja primila samo 1 pogodak.

Također je prikupljen i prilog za upis u humanitarnu zakladu "Nema Predaje" koju je nedavno osnovao GNK Dinamo Zagreb.

- U narednom razdoblju djelatnost Udruge će biti fokusirana na otvaranje caffe cluba Dinamo u centru Čitluka gdje će se između ostalog gledati utakmice Dinama i naše repke. Večeri su prisustvovali načelnik općine Marin Radišić koji je član Udruge i Zdravko Mamić kao počasni gost koji je uručio prvu tombolu sretnom dobitniku originalni dres Marija Gavranovića. Volim te Dinamo - poručili su iz ove udruge.

Foto: Udruga navijača Dinamo Brotnjo
Foto: Udruga navijača Dinamo Brotnjo
Foto: Udruga navijača Dinamo Brotnjo
Foto: Udruga navijača Dinamo Brotnjo
Foto: Udruga navijača Dinamo Brotnjo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije