seminar

Članovi mostarskog taekwondo kluba Cro Star uspješno odradili seminar

taekwondo
27.02.2016.
u 21:45

U subotu je u Sarajevu u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine održan seminar za trenere i suce, na kojem je sudjelovao i mostarski taekwondo klub Cro Star. Klaudia Marić je obnovila licencu za trenere, Damir Šunjić, Miran Đorđevski i Vlatka Živkušić obnovili su svoju licencu voditelja, a položili su i sudački ispit, čime su napredovali u sudačkim klasama.

Na sudačkom seminaru je prisustvovalo 20 sudaca, koji su sa položenim sudačkim ispitom stekli licencu za suđenje u 2016. godini. Sudački seminar je vodio Branko Stanić, predsjednik Sudačke organizacije. On je držao i seminar za trenere i voditelje, a govorilo se o propozicijama natjecanja za ovu godinu.

Iduće predavanje je održao Remzija Šetić, magistar psihologije, koji se osvrnuo na osnove mentalnog treninga.

Održan je i Okrugli stol s članovima Predsjedništva Taekwondo saveza BiH, a raspravljalo se o trenutnoj problematici u savezu.

Na seminaru su uručene i diplome za majstorska zvanja, koja su stigla iz Koreje. Članovi mostarskog Cro Stara Miran Đorđevski i Miran Borić primili su svoje diplome za zvanje crni pojas 2. Dan.

Mostarci su uspješno odradili seminar, a nakon ovog vikenda ih čeka vrlo aktivan kalendar turnira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?