borba velikana

Coutinho na prodaju za 100 milijuna eura

03.07.2017.
u 07:16

Coutinho je u Liverpool stigao 2013. godine iz milanskog Intera, a u siječnju ove godine potpisao je novi ugovor s 'redsima' do 2022.

Nakon što su Barcelona i PSG pokazali veliki interes za Philippea Coutinha (25), Liverpool je izvjesio cijenu za brazilskog majstora. Cijena? Prava sitnica, 'svega' 100 milijuna eura.

Liverpool time želi otjerati potencijalne kupce koji sve češće kucaju na vrata Anfielda. Španjolski i francuski mediji pišu kako Barca i PSG žele mladog Brazilca, no spremni su platiti oko 60 milijuna eura. Čak je objavljeno kako je Coutinho sve dogovorio s Barcelonom, nakon čega su mu ljuti navijači Liverpoola razbili automobil. Coutinho je u Liverpool stigao 2013. godine iz milanskog Intera, a u siječnju ove godine potpisao je novi ugovor s 'redsima' do 2022. godine. U klubu ga vide kao centralnu figuru oko koje grade momčad koja će Liverpoolu donijeti naslov prvaka nakon davne 1990. godine.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije