KAD ĆE POVIŠICA

Cristiano Ronaldo želi plaću kao Messi i Neymar, ali malo će pričekati

27.09.2017.
u 19:36

Portugalska je zvijezda zatražila sastanak s predsjednikom Florentinom Pérezom kako bi dobio povišicu te se pridružio Messiju i Neymaru po visini plaće

Cristiano Ronaldo (32) potpisao je prije devet mjeseci novi ugovor s Realom. Portugalska zvijezda obvezala se na suradnju s kraljevskim klubom do 2021. godine. Realov napadač po novom ugovoru godišnje zarađuje 23 milijuna eura, ali želi povišicu, piše Marca.

Možda bi bio i zadovoljan plaćom da nema Lionela Messija i Neymara koji zarađuju 25 milijuna eura. Tako je Cristiano Ronaldo tek treći najplaćeniji nogometaš svijeta.

Po informacijama koje stižu s Bernabeua portugalska je zvijezda zatražila sastanak s predsjednikom Florentinom Pérezom kako bi dobio povišicu te se pridružio Messiju i Neymaru po visini plaće.

Real je odmah odgovorio najboljem nogometašu svijeta kako je trenutačno prioritet produljenje suradnje s Ramosom, Asensiom i Varaneom.

Cristiano Ronaldo je s dva pogotka u pobjedi protiv dortmundske Borussije u Ligi prvaka potvrdio da vrijedi svaki euro.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije