nakon poraza

Dalić: Dečki su dali sve od sebe, potrošili se do zadnjeg atoma snage

Zlatko Dalić
Foto: REUTERS
28.06.2021.
u 21:48

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3-5.

- Prvo poluvrijeme bili smo inferiorni, nisu bili pravi, ali uspjeli smo imati 1:1. Na kraju smo se vratili sa 3:1 na 3:3. Svaka čast dečkima na svemu. Stvorili smo dvije šanse kod 3:3 u nastavcima i nismo uspijeli zabiti gol, dogodio nam se kiks. Tužan sam i žao mi je zbog svih koji su nas došli podržati. Žao mi je i dečki koji su dali sve od sebe, potrošili se maksimalno, do zadnjeg atoma snage. Nismo prošli dalje, ali mogu biti sretan i ponosan što su dečki pokazali, pogotovo kad smo se vratili nakon 3:1, rekao je izbornik Zlatko Dalić, javlja HRT

Osvrnuo se i na situacije kada je Rebić mijenjao kopačke, a Gvardiol pio vodu dok smo primali golove.

- To su te dvije situcije u kojima nas je protivnik kaznio. Očito moramo još odrasti i te stvari napraviti drugačije, kvalitetnije i bolje jer ovo nije bila utakmica protiv Škotske ili Češke već protiv jako dobre momčadi koja kažnjava svaku nepažnju i kiks, istaknuo je.

Na pitanje zašto Oršić nije više igrao na Europskom prvenstvu Dalić je rekao da je bio Ivan Perišić i njih dvojica ne mogu igrati zajedno. 

Dodao je i kako je imao namjeru ubaciti Vrsaljka, ali je zakasnio.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jero
Jero
16:25 29.06.2021.

Jel se slavilo sinoć u Mostaru ??

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije