POČETNIH 11

Dalić iznenadio, protiv Rusije ipak idu s promjenom u sastavu!

Reuters/Pixsell
07.07.2018.
u 14:17

- Svako nas može iznenaditi. Ali imamo dovoljno iskustvo da se možemo prilagoditi svakom suparniku.

U četvrtfinalu Svjetskog prvenstva Hrvatska će večeras odmjeriti snage s Rusijom. Izabranici Zlatka Dalića u taj susret ulaze kao favorit, ali moraju biti jako oprezni jer će domaćin imati navijački vjetar u leđa. Nadamo se da ne i sudački! 

- Poštujemo Rusiju jer je domaćin i nije slučajno u četvrtfinalu. Imat će veliku podršku s tribina. Mi se moramo koncentrirati samo na sebe i uvjeren sam da ćemo proći dalje, rekao je u najavi susreta Šime Vrsaljko, a Dejan Lovren dodao: 

- Svako nas može iznenaditi. Ali imamo dovoljno iskustvo da se možemo prilagoditi svakom suparniku. Očekujemo čvrstu utakmicu, ali mi smo spremni na sve. Igramo za nešto što se borimo godinama i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo svoj cilj. 

Utakmica se igra u Sočiju, na stadionu Fišt koji sada može primiti više od 47 tisuća gledatelja, a počinje u 20 sati. 

Iako do početka ima dosta vremena, izbornik Dalić već je odlučio tko će igrati i sprema se jedno malo iznenađenje. Iako smo očekivali sastav koji je igrao protiv Argentine i Danske, prema informacijama koje smo dobili iz Rusije, iz početnog sastava ispao je Marcelo Brozović. 

Iako još nije potvrđeno tko će umjesto njega zaigrati, najvjerojatnije će to biti Andrej Kramarić pa bi naš sastav trebao biti kao onaj protiv Nigerije: Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić - Rakitić, Modrić - Rebić, Kramarić, Perišić - Mandžukić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije