PRESICA UOČI UTAKMICE

Dalić nije želio otkriti sastav, no poslao je jasnu poruku na kraju!

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
25.06.2018.
u 19:14

- Mi ćemo složiti ekipu sutra na sastanku, mi se ne zamaramo drugima, već samo sobom. Ja svakom našem igraču vjerujem.

Hrvatsku u utorak u Rostovu čeka Island, a uoči te utakmice pred novinare su izašli izbornik Zlatko Dalić i veznjak Milan Badelj. 

Strani mediji odmah su krenuli s pitanjima izborniku Zlatku Daliću te s uporedbama s generacijom iz 1998.

-  Teško je uspoređivati te dvije generacije, drugačiji je nogomet. Ako gledamo, mala prednost je na ovoj generaciji jer igraju u većim klubovima, Real, Barcelona, Juventus... Vatreni su napravili sjajan rezultat, ali idemo korak po korak. Teško je ponoviti njihov uspjeh, ali mi ćemo se truditi da to ostvarimo - rekao je Dalić.

Poručio je Dalić da ga ne zanimaju pritužbe iz Argentine da nećemo igrati s najboljim sastavom, a nije htio ni odgovoriti hoće li igrati Luka Modrić.

- Boli me briga za utakmicu Argentine i Nigerije. I da je netko na našem mjestu, isto bi ga bilo briga za nas. Sutra na sastanku ću složiti momčad. Znam sastav, ali vam neću reći. Nije to moja praksa. Ne biramo protivnika, idemo svojim putem pa što dragi Bog da.

- Nećemo se zamarati načinom tko kako kalkulira, moramo razmišljati samo o našoj sljedećoj utakmici - rekao je Milan Badelj, dok je Dalić dodao:

- Mi se ne bavimo kalkulacijom, to nije dobro za nikoga, to se kad tad vrati. Badelj se osvrnuo na poraz Hrvatske od Islanda.

- Vidjet ćemo koga će izbornik odmarati, ali da puno smo se puta susretali s Islandom, tako se i dobro upoznali. Oni su to odlično iskoristili u lipnju kada su nam uništili odmor, pobijedili nas u važnoj utakmici, pa smo frustrirani dočekali ljeto. Raduje me ova utakmica, želimo se iskupiti za poraz u Reykjaviku

- Znam samo da mi sutra nećemo izgubiti utakmicu - za kraj je poručio izbornik.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije