SLUŽBENI PUT

Dalić posjetio velikana: Odgovorio i na pitanje o Lukinom transferu

Instagram
01.10.2018.
u 21:51

- Važno je zaštititi igrače jer njima nije lako igrati toliko utakmica, moramo paziti na njih. Htio sam vidjeti kako su igrači, a posebno Vrsaljko.

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić danas je bio u posjetu talijanskom velikanu Interu gdje igraju tri hrvatska reprezentativca - Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Šime Vrsaljko. 

Dalić je odgledao trening pa popričao s trenerom Intera Lucianom Spallettijem i sportskim direktorom kluba Pietrom Ausilijom.

- Razgovarao sam sa Spallettijem i sa sportskim direktorom, pričali smo o našim igračima i o našoj situaciji - izjavio je za Sky Sports Dalić i dodao:

- Važno je zaštititi igrače jer njima nije lako igrati toliko utakmica, moramo paziti na njih. Htio sam vidjeti kako su igrači, a posebno Vrsaljko.

- Drago mi je da sam se susreo sa Spallettijem, porazgovarao s njim o budućnosti. Brozović je igrao jako dobro na Svjetskom prvenstvu, kao i Perišić i Vrsaljko. Uloga koju je Brozu dao Spalletti je slična Modrićevoj u momčadi, ali mogu njih dvojica igrati zajedno. 

Odgovorio je Dalić i Talijanima što misli o mogućem Modrićevog transferu u Inter.

- Modrić? On je najbolji igrač svijeta i sam će odlučiti o svojoj budućnosti. Ne znam kakva je njegova situacija, a isto tako ne znam što se događa u Interu. Zanima me samo Hrvatska - poručio je izbornik.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije