TKO ĆE ISTRČATI?

Dalić povukao Rebića na samo: Što mu je to tako srčano objašnjavao?

Slavko Midzor/PIXSELL
20.06.2021.
u 20:26

Sparno, vruće nedjeljno poslijepodne u Rovinju bilo je pozornica za posljednji trening vatrenih uoči novog odlaska u Glasgow. Ovoga je puta u pitanju treća i posljednja utakmica u skupini, a protivnici su domaćini - Škoti. 

Nakon loših izdanja protiv Engleske i Češke, hrvatski izbornik je najavio brojne promjene.

Ono što je sigurno: Rebić više neće morati glumiti špicu, niti će Dalić više riskirati da u prvih 11 ne stavi prvaka Italije i jednoga od senatora reprezentacije - Marcela Brozovića. 

Treninzima se vratio još jedan srebrni vatreni, Borna Barišić, tako da je i on moguć za ulazak na listu startnih 11 jer je njegovu poziciju lijevog beka zadnje dvije utakmice morao pokrivati prirodni stoper - Joško Gvardiol. 

No, nije izbornik Dalić na ovome treningu otkrio tko će istrčati na Hampden Parku u sljedećoj utakmici koja je na rasporedu već u utorak u 21 sat. Dapače, podijelio je igrače u tri skupine i svi su međusobno igrali pa je teško procijeniti što s tim Dalić pokušava raditi. 

Trening je odlučio potpuno otvoriti za medije, ali baš da im je puno otkrio - i nije. 

Možda je to pokušaj zavaravanja protivnika, neka vrsta intrige, obrnute psihologije. Teško je reći. Sastav za Škote još će uvijek tako ostati nepoznanica. 

Ipak, veseli činjenica da su svi reprezentativci na treningu i u odličnom raspoloženju! Na kraju treninga sami su na centru ostali izbornik Dalić i Ante Rebić.

Dalić se razmahao srčano gestikulirajući je nešto pokazivao Anti 10-ak minuta jedan na jedan. O čemu su mogli pričati? Možda o tome kako napasti zadnju liniju Škotske? Kako ne gubiti previše energije?

Ne znamo točno, ali taj je trenutak bio najzanimljiviji i najintrigantniji dio treninga. Možda on znači da je izbornik opet odlučio ići s Rebićem u špici...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije