reprezentacija rh

Dalić u problemima uoči kvalifikacija, zbog ozljede otpao još jedan vatreni

Foto: Press Asociation/Pixsell
17.03.2019.
u 10:37

Umjesto Jedvaja pozvan je Karlo Bartolec koji trenutačno igra za danski Nordsjaelland

Tin Jedvaj ozlijedio je mišić u bundesligaškoj utakmici protiv Hannovera koja se igrala prošlog vikenda te je cijeli tjedan bio na poštedi. Nadao se brzom oporavku, ali testovi su u subotu pokazali da još nije sto posto spreman. 

Izbornik Dalić je odmah našao zamjenu. Umjesto Jedvaja pozvan je Karlo Bartolec koji trenutačno igra za danski Nordsjaelland. 

No Jedvaj će se u ponedjeljak ipak pojaviti u Zagrebu kako bi ga pregledali liječnici reprezentacije. Ante Rebić priključio se momčadi Eintrachta i mogao bi danas zaigrati u bundesligaškoj utakmici kod kuće protiv Nürnberga.

Hrvatski reprezentativac bio je na magnetskoj rezonanci koja nije pokazala vidljiva oštećenja koljena. Ante je vjerojatno samo istegnuo ligamente, ali nije bio teže ozlijeđen. I Rebić bi se u ponedjeljak trebao pojaviti na prozivci u Zagrebu, kao i Marcelo Brozović.

Interov igrač imao je problema s bedrenim mišićem, ali je magnetska rezonanca nije pokazala oštećenja. Broz bi danas mogao zaigrati u gradskom derbiju protiv Milana.

Izbornik Zlatko Dalić za kvalifikacijske utakmice 21. ožujka protiv Azerbajdžana u Maksimir (20.45 sati) te tri dana kasnije u Budimpešti protiv Mađarske (18) sigurno ne može računati na ozlijeđene Vrsaljka, Pivarića, Pjacu i Mitrovića dok se Strinić u Milanu još nije nametnuo treneru Gattusu. Sada je vjerojatno otpao i Jedvaja, a Lovren nema pravo nastupa protiv  Azerbajdžana. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?