U prepunoj Pecari

Damir Beljo obranio naslov europskog prvaka!

Damir Beljo
17.10.2015.
u 10:45

Beljo je nakon 12 rundi, jednoglasnom odlukom sudaca, pobijedio Mohammeda Rasulija

Najbolji bh. boksač Damir Beljo sinoć je u prepunoj dvorani Pecara na Širokom Brijegu obranio svoj naslov prvaka Europe po WBO verziji.

Beljo je nakon 12 rundi, jednoglasnom odlukom sudaca, pobijedio Mohammeda Rasulija. U svih 12 rundi Beljo je bio puno bolji od svog protivnika i na kraju sasvim zasluženo je pobjedio pred svojim navijačima koji su ga bodrili tijekom cijelog meča.

Bila je to najduža borba u profi karijeri mostarskog boksača, budući da se prvi put borio u svih 12 rundi. Ovom pobjedom Beljo se primaknuo svom glavnom cilju – napadu na svjetski naslov! 

Dvorana u Širokom Brijegu bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Beljo je imao veliku potporu navijača u ovome meču kojima se Beljo i zahvalio na kraju. 

“Hvala svima što ste došli da me podržite večeras i što ste uljepšali, ne samo ovu noć, nego i moj život. Ovu pobjedu posvećujem svojoj supruzi, rekao je Beljo nakon proglašenja pobjednika.

Inače, prva od tri završne borbe trajala je manje od minute, jer je Petar Mauković iz Srbije nokautom u prvoj rundi pobijedio Ahmeda Laghmouicija iz Njemačke. U pretposljednjoj borbi Turčin Usame Bozkurt dobio je prekidom u trećoj rundi Marija Markovića iz Čapljine.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
22:05 17.10.2015.

Pored toga sto je odbranio titulu europskog prvaka stekao je simpatije I podrsku vecine gradjana BiH kada je usutkao gledaoce u Sirokobrijeskoj dvorani koji su zvizdali himni BiH.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije