U DRUGOJ RUNDI

Daniel Cormier ugušio protivnika i obranio naslov UFC prvaka!

04.11.2018.
u 08:30

- Sa mnom nema iznenađenja. Došao sam ovdje i dao sve od sebe. Morate biti jedan od najboljih da ovo napravite. Derrick je dobar, ali nije na mojoj razini - rekao je Cormier.

Daniel Cormier obranio je naslov UFC prvaka nakon što je na priredbi u New Yorku u drugoj rundi ugušio izazvača Derricka Lewisa. 

Lewis očekivano nije imao šanse protiv dvostrukog UFC prvaka i pokazao se kao nedostojan protivnik. Corimer će iduću obranu naslova imati protiv kečera Brocka Lesnara. To je loša vijest za Stipu Miočića koji tako neće dobiti priliku vratiti naslov koji mu je Cormier oduzeo.

- Napravio sam nešto povijesno. Daniel Cormier - jedan od najboljih u povijesti. Lewis je nevjerojatno snažan i jako ga cijenim. Sviđa mi se njegova priča, sviđaju mi se stvari koje objavljuje na Instagramu i bila mi je čast dijeliti kavez s njim - rekao je Cormier i dodao:

- Sa mnom nema iznenađenja. Došao sam ovdje i dao sve od sebe. Morate biti jedan od najboljih da ovo napravite. Derrick je dobar, ali nije na mojoj razini.

Cormier ima poruku i za Lesnara.

- Lesnare, kad budeš dolazi ponesi i kečerski pojas jer osjećam da ću postati i WWE prvak - rekao je Cormier.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?