HRVATSKA PREUZELA PRVO MJESTO

Danski mediji raspisali se o Modriću: 'Luka uvijek napravi nešto izvanredno, nemamo šifru za njega i Hrvatsku'

23.09.2022.
u 12:04

'Što se atmosfere tiče, bilo je to daleko od onih priča o paklenom balkanskom grotlu'

Uvijek je zanimljivo vidjeti što mediji iz protivničkog tabora pišu u tebi, pogotovo kad ih pobjediš, onda je čitanje komentara još slađe.

Danske novine složne su da je Hrvatska bila bolja na Maksimiru, pogotovo kada je razliku činio Luka Modrić, 37-godišnji čarobnjak i svjetska klasa, kako tvrde Danci.  

- Da, Hrvatska ima Luku Modrića, nogometaša koji ima najmanji broj otkucaja srca na svijetu kada ga okruži nekoliko u crno odjevenih igrača danske momčadi. Kad se to dogodi, on se odmah pobrine da zapali domaću publiku driblingom, dodavanjem ili udarcem nakon kojeg uslijedi ubačaj iz kuta - javlja Jyllands-Posten.  

- Naši reprezentativci ne mogu otići zadovoljni u kamp reprezentacije u Helsingoru. Nedostajalo je gladi, ali ono što je dobra vijest je da nam se šerif vraća, naša najveća zvijezda je pokazala klasu - piše Ekstra Bladet. 

- Hrvatska je dobro školovana momčad u kojoj Luka Modrić uvijek može učiniti nešto izvanredno, a mi šifru za razbijanje njih i njega nikad nismo pronašli. Izbornik Kasper Hjulmand i igrači će imati o čemu pričati kad se u petak poslijepodne vrate u Dansku. - smatra navedeni list. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije