S Mokrog doca

Dario Sesar nije više predsjednik posuškog nogometnog kluba

25.01.2017.
u 09:00

S posuškog Mokrog doca, na kojemu se redovito radi, stižu vijesti pred nastavak prvenstva Druge lige Jug Federacije Bosne i Hercegovine. Novost je da je dosadašnjem predsjedniku kluba Dariju Sesaru istekao mandat. Prema izvješćima iz kluba, poznat je sastav uprave kluba, ali trenutačno bez čelnika. Dosadašnji predsjednik Sesar ne želi preuzeti novi mandat, ali trenutačno nema ni osobe za tu odgovornu dužnost, izgleda vruću fotelju, iako se razgovaralo s nekim osobama. Evo što o trenutačnom stanju u klubu tvrdi dosadašnji čelnik Dario Sesar, inače ministar gospodarstva Zapadnohercegovačke županije: 


Prezauzetost

- Zbog prezauzetosti drugim poslovima koje obavljam i nedostatku vremena, a samim time i nemogućnosti kvalitetnog obavljanja posla, što zahtijeva mjesto predsjednika kluba, ne mogu prihvatiti još jedan mandat i preuzeti svu odgovornost na sebe. Budući predsjednik, nakon što u ovoj godini završimo s punim postavljanjem umjetne trave na pomoćnom terenu i završetku infrastrukture na stadionu, treba se posveti bolnoj točki, školi nogometa i radnoj zajednici. Vjerujte mi da je to rudarski posao jer neki su se uspavali kao da su još u socijalizmu i uopće ne reagiraju na današnju dinamiku rada gdje kvaliteta ostaje u vrhu, to treba biti prioritet. Mogu reći, to je jedna od stvari koja je presudila zašto se pomalo povlačim.

Financijski stabilni

Financijski smo stabilni, imamo infrastrukturu, samo je do radne zajednice i njihove inicijative. Sesar je posebice naglasio kako svi kao volonteri gaje ljubav prema sportu i nogometu te da je važno da postoji Upravni odbor koji donosi odluke.

- Možda krenemo putem NK Široki Brijeg koji dugo nije imao predsjednika pa na kraju dobio kvalitetno rješenje, naglašava Sesar. Pripreme posuških nogometaša počinju početkom veljače, a uprava je na spomenutoj sjednici odlučila nastaviti borbu za prvo mjesto. Aspiracije na najviše postolje postoje i treba ih potvrditi igrama na zelenom travnjaku. Također je zahvaljeno svima koji na bilo koji način pomažu u ostvarenju tog cilja.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?