Najbolji od najboljih

David Beckham planira u svoj tim dovesti i Ronalda i Messija

19.03.2019.
u 09:31

Od Messija i Ronalda u ovom trenutku nema većih nogometaša, spadaju među najbolje svih vremena, a u Španjolskoj su često imali priliku odmjeravati snage

Miamijev vlasnik David Beckham želio bi u svom timu imati Cristiana Ronalda i Lionela Messija, što je i najavio u razgovoru za Talksport. Njegov klub će se sljedeće sezone natjecati u MLS ligi, a Beckham ima plan da u ekipi ima sve same zvijezde.

-Svako ima svoju listu želja. Kada vidite kako Leo i Cristiano i dalje igraju, djeluju kao da ih nitko ne može zaustaviti. Oni igraju na tako visokoj razini da je teško vjerovati da će uskoro napustiti svoje klubove, ali vidjet ćemo. Nikada ne znate što se može desiti, a čuda se događaju. Mi tražimo dobre igrače koji bi napustili Europu i došli u Sjedinjene Američke Države. Uvjereni smo da ćemo imati vrhunske majstore u timu, poručio je Beckham.

Od Messija i Ronalda u ovom trenutku nema većih nogometaša, spadaju među najbolje svih vremena, a u Španjolskoj su često imali priliku odmjeravati snage. Navijači su bili oduševljeni njihovim majstorijama, a možemo samo zamisliti što bi tek bilo ukoliko zaigraju zajedno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije