JAVIO SE OPTUŽENI ŠPANJOLAC

De Gea se obratio medijima vezano uz upletenost u seks-skandal

JAVIO SE OPTUŽENI ŠPANJOLAC
10.06.2016.
u 19:45

Novinarska bomba kakvoj se nitko nije nadao eksplodirala je u Španjolskoj. Tamošnji website Eldiario je objavio kako još od 2012. traje opsežna policijska istraga vezana za optužbe neimenovane djevojka, koja tvrdi da su je dva nogometaša, tada člana U21 reprezentacije, prisilila na seks koji je uključivao još jednu djevojku.

Napadač Athletic Bilbaoa Iker Muniain je naveden kao jedan od dvojice nogometaša, dok je David de Gea, vratar španjolske reprezentacije na ovom EP, naveden kao posrednik koji je ugovarao ove sastanke. Drugi zaštićeni svjedok naveo je i to kako je De Gea dobivao snimke s tih susreta. Muniain i De Gea se dovode i u vezu sa Ignaciom Allendeom Fernandezom, poznatijim pod nadimkom Torbe, kojeg Španjolci istražuju zbog optužbi za dječju pornografiju, prostituciju, seksulani napad, pranje novca i iznudu, i koji je u zatvoru još od travnja.

‘Sve je laž’

De Gea je izašao pred novinare u španjolskoj bazi i poručio:

“Opovrgavam sve navedeno, u pitanju su laži. Sada više od ičega želim ostati u krugu reprezentacije, ove su me optužbe osnažile u toj namjeri. Mediji mogu pisati što ih volja. To su neistine i u rukama su mojih odvjetnika.”

Istina, policijski izvor kojeg prenosi El Mundo tvrdi da De Gea nije prekršio zakon i da je samo svjedok, ali ova priča je itekako zatresla španjolski tabor; samo je tri dana do utakmice sa Česima i Španjolcima, koje potom očekuju ogledi protiv Turske i Hrvatske, nikako nije trebao ovakav skandal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije