POTEZ ZA PRIMJER

Detalj koji je svima promaknuo: Lovren divnom gestom oduševio Mađare

Reuters/Pixsell
25.03.2019.
u 16:53

Lovren je u 36. minuti nadomak hrvatskog šesnaesterca u trku nagazio na gležanj Mađara, ali škotski sudac Willie Collum uopće nije reagirao

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren stekao je simpatije Mađara nakon jučerašnje geste koju televizijske kamere nisu zabilježile. 

Naime, tek što je utakmica završila, branič Liverpoola potražio je Dominika Nagya i ispričao mu se što ga je ozlijedio. Hrvatski reprezentativac mladom veznjaku varšavske Legije usto je poklonio svoj dres, a Nagy je ispriku prihvatio.  

Podsjetimo, Lovren je u 36. minuti nadomak hrvatskog šesnaesterca u trku nagazio na gležanj Mađara, ali škotski sudac Willie Collum uopće nije reagirao iako su domaćini žestoko, a pokazalo se i s punim pravom, prosvjedovali. 

Dopustio je da se igra nastavi, a da je pogriješio, uvidio je tek nakon što se Nagy ostao previjati s bolnom grimasom na licu i krvavim gležnjem. Mladić je naposljetku iznesen s travnjaka na nosilima, a već koju minutu poslije zamijenio ga je Roland Varga.

Hrvatska je u tim minutama opasno živjela. Samo dvije minute ranije primila je pogodak za 1:1, a mladi Nagy jurio je u šesnaesterac i novu opasnu prigodu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?