Transfer

Dilaver napustio Dinamo i potpisao za turski Rizespor

27.09.2020.
u 15:16

Emir Dilaver je i službeno napustio redove Dinama nakon dvije godine provedene u klubu te je potpisao ugovor s turskim Rizesporom kojeg s klupe vodi hrvatski trener Stjepan Tomas…

Austrijski stoper rodom iz Tomislavgrada, Emir Dilaver je napustio momčad Dinama nakon dvije godine provedene u Zagrebu. Dilaver je potpisao ugovor s turskim Rizesporom koji s klupe vodi hrvatski trener Stjepan Tomas.

Tomas je u Dinamo stigao prije dvije godine na inzistiranje Nenada Bjelice koji ga je vodio u Lechu i bečkoj Austriji, dok je Dilaver između dvije suradnje s Bjelicom igrao i za mađarski Ferencvaroš od kojeg je s Dinamom ispao iz Lige prvaka ove godine.

U dresu Dinama je skupio 71 nastup, ali je forsiranjem i ulaskom Joška Gvardiola u prvu momčad izgubio mjesto u prvih 11 te je odlazak očekivan. Prema Transfermarktu je Dinamo dobio milijun eura odštete, dok je Dilaver potpisao trogodišnji ugovor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije