Donosimo rasplet

Dinamo u idućem kolu može osigurati proljeće u Europi! Evo što se treba dogoditi

dinamo majer petković
Večernji list/PIXSELL
26.11.2020.
u 21:35

Nogometaši Dinama ove godine igraju sjajno u skupini Europske lige. Momčad Zorana Mamića svladala je večeras Wolfsberger s 3:0 i situacija nakon četiri kola u skupini izgleda sjajno.

Modri su na vrhu ljestvice s osam bodova, imaju dvije pobjede i dva remija. U drugoj utakmici skupine CSKA i Feyenoord odigrali su 0:0 pa poredak u skupini sada izgleda ovako: Dinamo 8, Feyenoord 5, Wolfsberger 4, CSKA 3.

Dinamo u idućem kolu gostuje kod Feyenoorda i pobjedom bi osigurao prolazak skupine. Modri bi i remijem mogli osigurati prolazak dalje, ako u drugom susretu također ne bude pobjednika. A ako to modri ne uspiju ostvariti, stvari će se rješavati u posljednjem kolu kada na Maksimir stiže CSKA, a Wolfsberger ugošćuje Feyenoord. No, Dinamo je u svakom slučaju trenutačno u jako dobroj poziciji.

Podsjećamo, Dinamo je prije dvije godine također osigurao prolazak skupine Europske lige. Modri su na europsko proljeće tada čekali 49 godina.

Inače, utakmice šesnaestine finala Europske lige na rasporedu su 18. veljače iduće godine, a uzvrati tjedan dana kasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije