Niko kao Modri...

Dinamo večeras igra za povijest!

dinamo sezona2020
10.12.2020.
u 08:09

Dinamo će večeras u 21 sat krenuti u utakmicu protiv CSKA koja mu za prolazak ili poziciju u skupini ne znači baš ništa. Važna mu je za europski koeficijent u narednim godinama, donosi mu i nešto novca (190.000 eura za svaki osvojeni bod), ali zapravo bi mogla postati i jedna od važnijih.

Naime, ne primi li Dinamo danas pogodak postat će jedini klub u povijesti Lige prvaka i Europske lige, otkako se igraju u sadašnjim formatima, koji će skupinu okončati bez ijednog primljenog pogotka.

Dinamo se već izjednačio s Manchester Unitedom (2010./11.) i Juventusom (2004./05.) koji su nakon pet utakmica u Ligi prvaka bili bez primljenog pogotka, baš kao i plavi dosad.

No u zadnjim su kolima primili pogotke, pa ostane li mreža plavih čista, bit će jedini bez primljenog gola kroz cijelu skupinu, a i jedini u povijesti.

U oba ova natjecanja bilo je 366 skupina s 1464 sudionika. Sudjelovalo je ukupno 250 klubova i nitko nije skupinu završio bez primljenog gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije