LOŠA FORMA

Dinamov sljedeći protivnik u Europi ponovno kiksao: U donjem je dijelu ljestvice

16.10.2021.
u 20:38

Dvoboj Rapida i Dinama na rasporedu je u četvrtak, s početkom u 18.45 sati.

Nogometaši bečkog Rapida, kod kojeg će zagrebački Dinamo u četvrtak gostovati u 3. kolu Europske lige, odigrali su 1:1 na gostovanju kod Austrije Klagenfurt u 11. kolu austrijske Bundeslige.
Grčki napadač Taxiarchis Fountas doveo je Rapid u vodstvo u 38. minuti, a domaćin je izjednačio u 87. minuti golom koji je postigao Kanađanin Glorie Amanda.
Rapid je s 12 bodova na sedmom mjestu i trenutačno se nalazi u "donjem domu" prvoligaške ljestvice, dok je Austria Klagenfurt sa samo dva boda više na trećoj poziciji, daleko iza vodećeg Salzburga (31) i drugoplasiranog Sturma (20). Dvoboj Rapida i Dinama na rasporedu je u četvrtak, s početkom u 18.45 sati. Nakon dva kola Dinamo je drugi na ljestvici skupine H Europske lige s tri boda, koliko ih ima i Genk, a Rapid je zadnji bez bodova i s gol-razlikom 0-3. Vodeći West Ham ima maksimalnih šest bodova. Već dva tjedna nakon bečkog okršaja, Dinamo će ugostiti Rapid na Maksimiru u četvrtom kolu.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije