LIGA PRVAKA

Dinamovci bez Ćorića otputovali na uzvrat s Folom

Ante Ćorić
Goran Stanzl/PIXSELL
21.07.2015.
u 11:45

– Naravno da bi sve bilo ljepše s tri pobjede, ali ne treba stvarati probleme, kaže trener Mamić.

Nogometaši Dinama u ranim su jutarnjim satima okupirali zagrebačku zračnu luku te puni optimizma krenuli prema Luksemburgu gdje ih očekuje uzvrat s Folom Esch.

– Vjerujem da ćemo biti bolji nego u posljednjim utakmicama, ali i da ćemo se plasirati u sljedeću fazu natjecanja. Teško je nešto izmisliti u kratko vrijeme, ali znamo da trebamo više trčati i biti koncetriraniji – kazao je trener Zoran Mamić, piše Goal. 

Je li vas malo šokirao ovako slab ulazak Dinama u novu sezonu i osjećate li pritisak?

– Naravno da bi sve bilo ljepše s tri pobjede, ali ne treba stvarati probleme. To je normalno, nismo ni mi pretplaćeni samo na pobjede. Ne osjećam pritisak. Naravno, postoji velika važnost ove utakmice, a tko se s time ne može nositi, ne može niti biti igrač Dinama. Vidio sam po reakciji momčadi u Osijeku da stvari idu nabolje.

Igrački kadar?

– Bit će nekih izmjena. U Zagrebu je zbog velikog broja našeg kadra ostalo 10-ak igrača, među njima i Ante Ćorić koji se tek oporavio od ozljede – završio je Zoran Mamić koji protiv Fole na raspolaganju neće imati ni Pavičića, Antolića, Schildenfelda, Radonjića, Husejinovića...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?