HŠK Zrinjski

Disciplina i jaka obrana dobitna kombinacija

23.11.2015.
u 07:00

Mostarci su postavom u veznom redu iznenadili Olimpic Zrinjski je još jednu utakmicu završio bez primljenog gola i to protiv momčadi koja mu je često u prošlosti znala praviti probleme

Trener Zrinjskog Vinko Marinović nadmudrio je svog kolegu na klupi Olimpica, Mirzu Varešanovića. Marinovićeva momčad je pametnom i čvrstom igrom ostvarila 0:3 gostujuću pobjedu, piše Večernji list BiH.

Loši kod kuće

- Imamo nesreću što ove sezone na domaćem terenu ne možemo nikog pobijediti. Samo smo Drinu pobijedili. U susret smo ušli desetkovani, ali bez obzira na sve, očekivao sam puno više od igrača koji su igrali. Očekivao sam više volje, htijenja, ali to ja danas nisam vidio. Ovim putem želim dati ostavku, vrijeme je da u Olimpicu dođe do nekih promjena. Klubu želim puno sreće u nastavku sezone - kazao je Mirza Varešanović, sada već bivši trener Olimpica. S druge strane, Marinović je u ovom susretu imao postavu s tri defenzivna veznjaka (Radulović, Petrak i Žeravica), stvorio moćan blok obrane ispred zadnje linije. Pored toga, spomenuti igrači svojom kvalitetom i iskustvom su znali uspostaviti posijed lopte što momčadi Olimpica nikako nije odgovaralo. Zrinjski je igrao strpljivo, istina, imao je i sreće jer je Olimpic zabio i autopogodak, ali kako je susret odmicao, tako je individualna kvaliteta plemića dolazila do izražaja.

Lijep potez Kordića

Lijepa asistencija Kordića, koji je u igru ušao nakon ozljede Mešanovića, bila je "pola gola" koji je zabio Zakarić. Kasnije su se defanzivni veznjaci Žerevica i Petrak istaknuli u napadu s "malonogometnom" kombinacijom koju je Petrak školski završio pogotkom. - Znali smo kako će Olmpic imati psihološki pritisak zbog izostanka nekoliko igrača. Nije to bilo tako lako kako sugerira možda ovaj rezultat. Teren je također bio težak. Mi smo čekali našu prigodu iz kontre, "na vrijeme" smo zabili pogodak i onda je bilo lakše. Ovo je iznimno važna pobjeda jer s njom ostajemo u utrci za vrh - kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović. *

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?