GOŠK iz Gabele

Do sada otišlo 10 igrača, preostali igrači imaju ugovore do 2020 g.

06.06.2019.
u 10:37

Stanje u GOŠK-u iz Gabele figurativno podsjeća na raspad mitske Troje, nakon što su je osvojili Grci. Igrači odlaze, a “trojanci” se poslije izgubljene bitke (opstanka u ligi) bar za sada ne oglašavaju. Dojam je da se čeka rasplet koji bi trebao uslijediti 25. lipnja za kada se, po riječima Andrije Jurkovića, direktora kluba, očekuje početak priprema za novu sezonu. Nisu isključeni još neki odlasci ako u Gabelu stignu povoljne ponude. Tek kad počnu pripreme znat će se razmjeri odljeva i konture sastava za sezonu u 1. ligi FBiH. Sve skupa riječ je o generalnom remontu momčadi koja nije uspjela sačuvati premijerligaški status.

Podsjećamo, “trojance” su do sada napustila petorica igrača kojim su istekli ugovori, a riječ je o Karamarku, Ramiću, Gržanu, Medaku i Mujkiću. Sporazumno su se s GOŠK-om razišli Kozić i Hasanhodžić. Proteklih dana sidro su digla i trojica igrača koja su zimus pristigla na posudbu iz Širokog Brijega – Vukoja, Knežević i Nikić, koji se još oporavlja od teške ozljede. Dakle, redove GOŠK-a napustila su desetorica nogometaša. Preostali igrači imaju ugovore do 2020. godine. U oči upada da su ponajbolji igrači iz prethodne dvije sezone – Darko Đajić, Dino Hasanović, Petar Raguž, Josip Ereiz, pa Stjepan Vego, Elvir Čolić, Vedin Kulović, Elvedin Aletić, te vratari Brkić i Lukač plus nekoliko mlađih igrača, bar za sada ostali vjerni “trojancima”. Dakle, od onih koji su ostali plus nekoliko pojačanja i juniorski pogon može se napraviti solidna ekipa. Nije poznato ni tko će sjediti na klupi. Prošla sezona je, po svemu sudeći, nakon Feđe Dudića i Mate Neretljaka “potrošila” i iskusnog Stanka Mršića. Tko je sljedeći ako ne ostane Mršić, teško je reći. Tek u GOŠK-u je na redu veliko spremanje.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?