Liga prvaka

Dobro suđenje Peljte u Torinu, Chelsea u 95. minuti ostao bez prvog mjesta

08.12.2021.
u 21:38

Nogometaši Juventusa slavili su rezultatom 1:0 protiv Malmoa u posljednjem kolu Lige prvaka, a utakmicu je sudio bosanskohercegovački sudac Irfan Peljto.

Nakon što je u prošlom kolu Peljto debitirao u Ligi prvaka i tu odradio posao odlično, bh. sudac je imao čast suditi i slavnom Juventusu u Torinu i pobjedi protiv Malmoa rezultatom 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Moise Kean u 18. minuti. Juventus je tijekom cijele utakmice napadao, ali je na kraju upisao rutinsku pobjedu.

Cijelu utakmicu je u gostujućem timu odigrao bosanskohercegovački reprezentativac Anel Ahmedhodžić, dok je u posljednjim trenucima na teren ušao Adi Nalić.

Na kraju, sudac Peljto je veoma dobro odradio i drugu utakmicu u Ligi prvaka i očekuje se da će mu UEFA pružiti još bolju priliku u budućnosti.

Chelsea je u drugoj utakmici skupine H ispustio prvo mjesto jer mu vodstvo u dva navrata protiv Zenita nije bilo dovoljno. Meč u Rusiji je završio rezultatom 3:3.

Već u drugoj minuti Timo Werner pogađa za Plave i to je bio najbrži gol u povijesti Chelseaja u Ligi prvaka.

Međutim, Zenit je do poluvremena preokrenuo rezultat. Prvo je u 38. minuti Claudinho pogodio za 1:1, a samo tri minute kasnije Serdar Azmoun donosi Rusima prednost na poluvremenu.

Drugo poluvrijeme donosi veliku inicijativu aktualnog europskog prvaka koja se isplatila jer su Romelu Lukaku i Timo Werner donijeli novi preokret na utakmici.

Kada se činilo da utakmica završava pobjedom Chelseaja, Magomed Ozdoev je u 95. minuti postigao fantastičan pogodak i tako "gurnuo" Juventus na prvo mjesto u skupini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije