NAKON POBJEDE NAD NADALOM

Dodig: Nadam se kako će se do Australije sve posložiti

'Ivan Dodig of Croatia returns a shot against Jo-Wilfried Tsonga of France during their men\'s singles match at the Japan Open tennis championships in Tokyo October 2, 2013. REUTERS/Yuya Shino (JAPAN
Foto: 'YUYA SHINO'
02.01.2014.
u 15:08

- Prvi je turnir, svi se još traže pa tako i ja - rekao nam je Dodig iz Dohe

Prvi nastupi u novoj sezoni Ivana Dodiga i Marcela Mela govore kako se i ove godine možemo nadati velikim rezultatima ovoga dvojca. Sezonu su počeli s dvije pobjede na turniru u Dohi, a jedino što kvari dojam je ispadanje Dodiga u prvom kolu turnira u pojedinačnoj konkurenciji.

- Prvi je turnir, svi se još traže pa tako i ja - rekao nam je Dodig iz Dohe. Ispadanje Murraya s spomenutog turnira, ali i niza drugih favorita govori nam kako je Dodigova izjava točna. Trenutno najbolji hrvatski tenisač kaže kako parovi za sada idu dobro, ali se iz njegovih izjava može primjetiti što je glavni cilj u prvom mjesecu sezone.

- Nadam se da će u Australiji sve ulegnuti i kako će biti dobro - poručuju Dodig iz Dohe. Naravno, glavni cilj je dobar rezultat na Australian openu koji počinje 13. siječnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije