SLAVE GODIŠNJICU

Dok svi bruje o aferama, Đoković supruzi poslao poruku koja je oduševila svijet

Foto: Pixsell
1/3
10.07.2017.
u 14:40

Lavina priča pokrenuta je još prošle godine kada je Đoković izjavio da ima privatnih problema, a sve se nastavilo njegovim padom u formi. Tada se počelo pisati o njegovoj nevjeri

U trenucima kada cijeli svijet bruji o krizi u njihovu braku, Đokovići slave treću godišnjicu. Jelena i Novak vjenčali su se točno 10. srpnja 2014. godine na Svetom Stefanu. Iste godine u listopadu dobili su sina Stefana, a sad će se njihova obitelj proširiti jer očekuju drugo dijete.
Iako engleski mediji napadaju žestoko, tvrde da je bivši najbolji tenisač imao afere s indijskom glumicom Deepikom Padukone i poznatom kuharicom Lauren Von Der Pool, on se na to ne osvrće.

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa suprugom Jelenom i ispod napisao:
- Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši! Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspijevambiti svjesniji onoga što njegujemo i onoga za što se vrijedno boriti u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca, poručio je Đoković svojoj supruzi i oduševio svoje fanove koji im čestitaju godišnjicu.

Podsjetimo, lavina priča pokrenuta je još prošle godine kada je Đoković izjavio da ima privatnih problema, a sve se nastavilo njegovim padom u formi. Tada se počelo pisati o njegovoj nevjeri, a sve je nedavno razbuktao i John McEnroe koji ga je usporedio s golferom Tigerom Woodsom, poznatom po velikom broju afera.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije