I UZ SALATE

Đoković opet sve iznenadio kada je rekao što jede: Evo što on dodaje slatkišima

Instagram
20.10.2020.
u 20:00

Nije tako neuobičajeno da Novak jede i slatkiše bez šećera, napravljene od organskog kakaa, orašastog voća, datulje i sličnog, a sada je otkrio da ima i poseban dodatak slatkišima - cvijeće

'Novak, ajmo na ćevape!' - Neka, brate, ajde ti!, jedan je od najpoznatijih dobacivanja za vrijeme teniskog meča. Naime, poziv srpskom tenisaču uputio je jedan gladni navijač, a poznato je kako prvi reket svijeta jako pazi na svoju prehranu te je zapravo pristalica organske i veganske prehrane. 

Nije tako neuobičajeno da Novak jede i slatkiše bez šećera, napravljene od organskog kakaa, orašastog voća, datulje i sličnog, a sada je otkrio da ima i poseban dodatak slatkišima - cvijeće. 

Cvijeće u svemu tome nije dekoracija, ono je doista namirnica koju Novak jede jer je jako zdravo.  Najčešće ga Novak konzumira uz slatkiše i salate. 

Đoković je vegan više od pet godina, dakle isto toliko ne jede ni meso, ni ribu, ni mliječne proizvode, jaja, gluten, šećer.  On tvrdi da mu to sve pomaže u tome da ostane prvi reket svijeta, a njegovi treneri se u njegovu ishranu ne petljaju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije