Zbog koronavirusa

Đoković u problemu zbog treninga s Čilićem, mogao bi biti izbačen s Wimbledona

28.06.2022.
u 11:40

Nakon što je hrvatski tenisač Marin Čilić morao otkazati nastup na Wimbledonu zbog koronavirusa, potpuno neočekivano u velikim problemima se našao i Novak Đoković. Naime, Čilić je prema pisanju The Telegrapha trenirao sa Đokovićem prošlog četvrtka i na taj način moglo je doći do prenosa koronavirusa.

Đoković će se po svemu sudeći morati testirati, a ukoliko bude pozitivan, to bi za njega značilo i kraj, jer bi morao napustiti turnir, tvrdi Telegraph.

"Pratimo upustva vlade Velike Britanije oko izolacije i potencijalnih infekcija koronom", naveli su iz PR službe Wimbledona.


Bio bi to nastavak pehova za Đokovića kojem je kao necijepljenom tenisaču zabranjen nastup na Australian Openu, a sasvim je izvjesno da neće moći igrati ni na posljednjem Grand Slam turniru sezone US Openu.

Podsjetimo, srbijanski tenisač i prvi favorit turnira Novak Đoković uspješno je započeo obranu titule na Wimbledonu. Rezultatom 3:1 (6:3, 3:6, 6:3 i 6:4) svladao je Južnokorejanca Soonwooa Kwona, 81. igrača na ATP listi.

U narednoj fazi srbijanski tenisač trebao bi igrati protiv Thanasisa Kokkinakisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije