FK Slavija

Doveden: Iz utakmice u utakmicu Slavija igra sve bolje

21.02.2016.
u 07:00

Nogometaši Slavije vratili su se iz Bara gdje su boravili petnaest dana na pripremama.

Do nastavka šampionata i utakmice protiv sarajevskog Olimpica, četa trenera Veljka Dovedena će još u utorak odigrati meč protiv Sutjeske. Tijekom boravka u Baru, odigrala je Slavija utakmice protiv Mornara (0:0), Jedinstva iz Bijelog polja (0:2) , Iskre iz Danilovgrada (0:1), Hajduka iz Bara (5:1) i na kraju opet protiv Mornara (2:2).

Tim iz Istočnog Sarajeva je katastroflano počeo pripreme sa dva visoka poraza a utisak se popravio u Crnoj Gori gdje se proširila igračka rotacija, a i sami nogometaši su prihvatili zamisli novog trenera te se prilagodili toj igri.

To je djelovalo sve bolje i bolje posebno u posljednja dva meča. - U suštini primjetan je napredak u igri i činjenica da igrači postepeno, polako ali sigurno, usvajajaju moje zamisli.

Želio sam da Slavija igra agresivnije, visoki presing na terenu i da se dobro krećemo. U početku je bilo problema ali svaki naredni meč smo bili kvalitetniji. Prvo poluvrijeme posljednje utakmice protiv Mornara je bilo najbolje na cijelim pripremama, kad je igrao prvi tim i kad smo vodili 2:0.

Vjerujem da ćemo do meča sa Olimpicom ispraviti neke pogreške u našoj igri, jer smo većinu golova primili nakon naših nepromišljenosti, posebno u fazi obrane ili veznom redu gdje smo olako gubili lopte. Ispravimo li te nedostatke vjerujem da nećemo brinuti za ostanak u premijerligaškom društvu, taj cilj u svakom slučaju možemo ostvariti, rekao je novi trener Slavije Veljko Doveden.

Slavija će prvi meč u novoj godini igrati protiv Olimpica i želja svih je da krenu sa pozitivnim rezultatom kako bi lakše došli do ostanka u Premijer ligi BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije