NEUGODNO ISKUSTVO

Drama na letu bh. igrača za Armeniju: Avion naglo skrenuo, putnici bili u panici

Avaz
06.09.2019.
u 19:50

Igrači i navijači, koji su dotad stajali, odmah su počeli uskakati na svoja mjesta kao bob-natjecatelji nakon starta. Nakon dva sata leta, nakon što je bh. tim preletio iznad turskog Istanbula, pilot je naglo skrenuo ulijevo, što je izazvalo paniku u zrakoplovu.

Bosanskonogometni državni tim čarter-letom sa zračne luke u Sarajevu oko 13 sati doputovao je u Jerevan, gdje ga je dočekao temperaturni šok - sunčano, sparno vrijeme i temperatura od približno 30 Celzijevih stupnjeva. 

Slično vrijeme očekuju se i u nedjelju u 17 sati po lokalnom ili 15 sati po našem vremenu, kada je na programu šesto kolo kvalifikacija za Euro 2020 i utakmica Armenija – Bosna i Hercegovina, s tim što će tada temperatura biti niža za tri-četiri stupnja, jer se u jutarnjim satima očekuje slabija kiša, piše Avaz. 

Povratak "Zmajeva" u Sarajevo planiran je za ponedjeljak, također čarter-letom, koji je zakazan za 10 sati po lokalnom vremenu.

Nažalost, čarter-let u Jerevan pamtit će igrači BiH i njihov izbornik Robert Prosinečki.

Nakon dva sata leta, nakon što je bh. tim preletio iznad turskog Istanbula, pilot je naglo skrenuo ulijevo, što je izazvalo paniku u zrakoplovu.

Igrači i navijači, koji su do tada stajali, odmah su počeli uskakati na svoja mjesta kao bob-natjecatelji nakon starta. Ostatak leta je bio miran, dok su slijetanje u Jerevan pratile turbulencije zbog jakog vjetra.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
22:51 06.09.2019.

Bogu hvala da se sve dobro završilo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije