Stolni tenis

Druga momčad STK Mostar ušla u 1. ligu

tenis
12.04.2016.
u 13:02

Proteklog vikenda, nakon 22. odigrana kola, druga momčad Stolnoteniskog kluba Mostar plasirala se u 1. ligu BiH u stolnom tenisu. Inače, riječ je o drugoj momčadi mostarskog kluba koja već pokazuje potencijal u ovom sportu. Uspjeh ove mlade momčadi je tim veći jer su sigurno bili najmlađa ekipa u ovom stupnju natjecanja i na početku sezone nisu slovili kao favoriti koji prelaze u viši stupanj natjecanja. Međutim, uz kvalitetan rad i zalaganje tijekom cijele sezone, mladi igrači su uspjeli ostvariti ovaj veliki rezultat. Momčad čine svi igrači koji su proizvod škole stolnog tenisa STK Mostar. Ovaj uspjeh je poticaj za daljnji rad ovih mladih igrača i poticaj za nastup u 1.ligi BiH.

Momčad su do naslova prvaka u ligi vodili igrači Nikola Jurić, Željko Mandić, Sandro Soldo, Stjepan Palameta, Anton Ljubić, Filip Palameta, Viktor Smoljan i Davor Martinović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?