objavio na Instagramu

Dugogodišnji golman Ibrahim Šehić se oprostio od reprezentacije BiH

Ibrahim Šehić
Reprezentacija.ba
07.05.2024.
u 19:47

Dugogodišnji golman nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić danas se oprostio od reprezentacije.

Dijete Željezničara i sadašnji golman saudijskog Al Khaleeja se oglasilo dirljivom porukom na Instagramu na koju nisu ostali ravnodušni brojni bivši i sadašnji reprezentativci BiH.

Njegovu poruku su komentirali i novi izbornik Sergej Barbarez kao i Zvjezdan Misimović te velika većina nogometnih velikana iz BiH.

Objavu su komentirali Dennis Hadžikadunić, Edin Džeko, Anel Ahmedhodžić, Luka Menalo, Haris Duljević, Amir Hadžiahmetović, Sead Kolašinac, Mateo Sušić, Jasmin Burić, Senad Lulić, Amer Gojak, Haris Hajradinović, Senijad Ibričić, Nemanja Bilbija, Adnan Kovačević te Said Hamulić, piše Klix.ba.

Velika većina njegovih pratitelja "poziva" Šehića da se vrati na stadion Grbavica gdje je i počeo svoju profesionalnu karijeru.

Na Grbavici je branio od početka karijere do ljeta 2011. godine kada je napustio Željezničar i otišao u redove turskog Mersina.

Hoće li se 35-godišnji golman vratiti na Grbavicu, ostaje za vidjeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije