Reprezentacija BiH

Đurić: Igrati borbeno i maksimalno angažirano

29.05.2016.
u 08:00

U večernjim satima petka bh. reprezentativci odradili su trening na AFG Areni u St. Gallenu.

Svi igrači, bez obzira na sparno i toplo vrijeme, trenirali su maksimalnim intenzitetom. To je potvrdio i Dragan Perić, jedan od pomoćnika izbornika reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića.

Veliki motiv i želja

- Angažiranost svih igrača je bila maksimalna. Bio je ovo taktičko-tehnički trening i zadovoljni smo njihovim angažmanom, odnosom i radom. Ispunjavali su sve zadatke odgovorno, s velikim motivom i željom, kazao je Perić.

Službeni trening bh. tima održan je i jučer na istom stadionu u 18 sati.

Španjolska dobar test

Napadač nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Milan Đurić očekuje tešku utakmicu protiv Španjolske i smatra kako će to biti dobar test za bosanskohercegovačku reprezentaciju uoči novog kvalifikacijskog ciklusa.

- Bit će to zasigurno teška utakmica, moramo igrati borbeno i maksimalno angažirano. Španjolska je velika ekipa, a koliko vrijede, stalno pokazuju i na europskoj i na svjetskoj sceni.

I za nas je to dobar test da vidimo koliko možemo pružiti u dvobojima s najboljim svjetskim reprezentacijama, kazao je Milan Đurić koji je u svojih sedam reprezentativnih nastupa tri puta zatresao protivničku mrežu. Nakon naporne sezone u Ceseni, Đurić kaže da može biti zadovoljan svojim igrama. - Imao sam dvije ozljede tako da sam propustio neke utakmice, ali općenito mogu biti zadovoljan, iako uvijek može bolje. Nakon ovih reprezentativnih susreta, slijedi kratak odmor, a onda već počinjem razmišljati o novoj sezoni i povratku u Seriju A, dodao je Milan Đurić za službeni internetski portal Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Prijateljska utakmica Bosna i Hercegovina - Španjolska igra se danas u St. Gallenu s početkom u 18 sati.

Nakon ovog susreta reprezentativci BiH otputovat će u Japan gdje će sudjelovati na turniru Kirin kup.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije