Pet dana za oporavak

Džeko i ozljeda mišića: Borba s vremenom koja Petevu zadaje glavobolju

 Edin Džeko
09.11.2021.
u 07:37

Mogućnost da kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko ne zaigra na jednoj od odlučujućih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske bit će glavobolja izbornika Ivayla Peteva vjerovatno do posljednjeg trenutka, saznaje portal Klix.ba.

Nakon urađene magnetne rezonance Edinu je potvrđen određeni stupanj oštećenja mišića stražnje lože natkoljenice i zbog toga mu je uključen program fizikalne terapije.

Kako se doznaje, stupanj oštećenja je lakši, ali dovoljno ozbiljan da se daju bilo kakve prognoze, a kratak period do početka utakmice sigurno ne ide u prilog oporavku kapitena.

Stručni stožer na čelu s Petevom nesumnjivo očekuje kako će predvodnik ekipe biti na raspolaganju u subotu. Džekina volja za igrom također nije upitna, a problem bi mogao praviti njegov klub Inter zbog eventualnog rizika preuranjenog povratka na teren.

U svakom slučaju, liječnici reprezentacije BiH će u idućim danima pratiti stanje Džeke tijekom fizikalnih terapija te nas očekuje prava borba s vremenom u kojoj će navijači BiH i izbornik Petev strahovati zbog hendikepa koji bi BiH mogao pogoditi.

Podsjetimo, BiH će u subotu u Zenici dočekati Finsku, a tri dana kasnije i Ukrajinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije