Potpisao ugovor

Džeko: Nadam se da ćemo osvojiti mnogo trofeja

džeko
Foto: Twitter
12.08.2015.
u 18:55

Mogu obećati da ću dati sve od sebe za ovaj klub na svakoj utakmici, rekao je Džeko

Trakavicama je konačno došao kraj - Edin Džeko potpisao je danas ugovor i službeno je novi igrač Rome. Sutra će biti predstavljen na Olimpicu.

Nakon potpisivanja ugovora Džeko je dao kratku izjavu. 

"Došao sam u Romu osvajati titule. Nadam se da ćemo osvojiti mnogo trofeja, no, prije toga moramo vrijedno raditi na terenu. Na kraju ćemo, nadam se, biti tamo gdje želimo. Mogu obećati da ću dati sve od sebe za ovaj klub na svakoj utakmici", izjavio je Džeko. 

Sanabria bi sutra trebao dobiti ispisnicu, a onda će registrirati Džeku. On je u Rominom trening kampu jučer odradio i prvi trening, a mogao bi debitirati u prijateljskoj utakmici protiv Seville u petak navečer. 

Manchester City nakon što je pustio svojeg napadača napisao mu je posvetu.

"Miljenik Cityjevih navijača kao i bosanskih 'dijamant' je sjajio u klubu te ćemo ga pamtiti po ključnim ulogama u Cityjevih posljednjih trijumfalnih pet godina", stoji u priopćenju na Cityjevoj stranici. 

"Svi u klubu mu želimo sve najbolje u budućnosti te mu se zahvaliti na njegovim uslugama u Manchester Cityju", dodaje se. 

Džeko će nositi dres s brojem 9 na leđima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije