NOVI PROJEKT

Džeko početkom kolovoza otvara restoran u Dubrovniku, otkrio kako će se zvati

19.07.2021.
u 07:21

Plan ekipe koja u kolovozu otvara ovaj ugostiteljski objekt je da cijela priča preraste u globalni brend.

Kapetan nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko zajedno sa suprugom Amrom te bračnim parom Sarah Čerkez i Arminom Hadžićem početkom kolovoza otvara restoran u Dubrovniku.

Glavni kuhar u ovom ekskluzivnom restoranu bit će, kako doznaje Klix.ba, poznati kuhar Edin Džemat, a ovaj svojevrsni steak house imat će naziv "Ezza". To je postalo jasno i po posljednjim objavama Amre i Edina na društvenim mrežama.

Plan ekipe koja u kolovozu otvara ovaj ugostiteljski objekt je da cijela priča preraste u globalni brend. 

Inače, Džekin partner u ovom projektu Hadžić je vlasnik Wok barova u Sarajevu i Zagrebu.

Od ranije je poznato da je Džeko potpisao ugovor za najam poslovnog prostora u elitnom dijelu Dubrovnika, odnosno mjesta u kojem je nekoliko godina bio poznati japanski restoran Takenoko.

Podsjetimo, najbolji bh. strijelac u povjesti je u Dubrovniku zajedno sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem sredinom 2019. godine otvorio i nargila bar "Ritual".

U međuvremenu, Džeko je jučer odigrao prvu pripremnu utakmicu u dresu Rome, a novi trener Vučice Jose Mourinho mu je vratio kapetansku traku koju mu je u siječnju oduzeo bivši trener Paulo Fonseca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?