Restoran Ezza

Džeko ponovno otvara restoran u Dubrovniku

11.04.2022.
u 18:44

Restoran Ezza bh. nogometne zvijezde Edina Džeke ponovno će otvoriti vrata za sve goste 16. travnja. Luksuzni restoran u Dubrovniku bio je zatvoren nekoliko mjeseci.

- Nevjerojatno smo sretni i ponosni što najavljujemo otvaranje Ezze 16. travnja. Prošle su lude dvije godine za svakoga od nas, a svi znamo koliko smo čekali bolje dane. Iako kritični trenutak u svijetu još uvijek nije gotov, možemo vidjeti kako nam se približavaju bolji dani. Naša kuhinja bila je tiha već dulje vrijeme te, morate razumjeti, tave i lonci nas zovu da se vratimo. Ljetni planovi izgledaju dobro, a mi u Ezzi nestrpljivi smo biti vaši domaćini nadolazeće sezone. Vidimo se uskoro - stoji, između ostalog, u objavi na Facebook stanici restorana Ezza.

Restoran Ezza smješten je u elitnom dijelu grada, na Pločama, a Dijamantu je u novom biznisu partner Armin Hadžić. Džeko je već dugi niz godina vezan uz Dubrovnik i privatno i poslovno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije