Sve bliže Torinu

Džeko se oprašta od suigrača, ako Milik prođe liječnički pregled Dijamant prelazi u Juventus

18.09.2020.
u 10:46

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko jutros je došao u Romin trening centar Trigoria kako bi se oprostio od svojih dosadašnjih suigrača prije prelaska u redove Juventusa.

Džeko danas ili najkasnije sutra bi trebao postati novi igrač Stare dame, a mediji u Italiji javili su kako je jutros stigao u Trigoriju da se oprosti od suigrača u Romi i isprazni svoj ormarić.

Sky Sport Italia javlja i kako je za finalni dogovor potrebno još samo da Arkadiusz Milik prođe liječnički pregled na klinici u Innsbrucku, a posebnu pozornost obratit će na koljena zbog ozljeda uslijed kojih je nekoliko puta bio izvan terena više mjeseci. Na istoj klinici uspješno je operiran Nicolo Zaniolo. Milik je u Innsbruck otputovao jutros.


Tek nakon što Milik uspješno obavi liječničke preglede Roma će dozvoliti Džeki prelazak u redove Juventusa. Problema ne bi trebalo biti i očekuje se da već danas, a najkasnije sutra Džeko i zvanično postane nogometaš Stare dame.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije