Džeko zbog ozljede propušta utakmicu protiv Juventusa

10.05.2017.
u 15:40

Edin Džeko zbog ozljede lista lijeve noge zarađene u utakmici protiv AC Milana neće nastupiti protiv prvoplasirane ekipe Serije A Juventusa, zbog čega će Roma imati mnogo teži zadatak da smanji razliku sa "Starom Damom" na ljestvici. 

Kako pišu talijanski mediji Džeko će morati pauzirati deset dana, što je izuzetno loša vijest za Luciana Spallettija, koji je upozoravao, čak i javno u medijima da bi do ozljede moglo doći, budući da je kapeten bh. reprezentacije igrao gotovo svaku utakmicu i da se umor pred kraj sezone počinje osjećati, prenosi N1. 

Strateg Rome neće moći računati ni na Kevina Strootmana, koji neće nastupiti zbog kartona, a upitan je nastup jednog od najboljih veznjaka Europe Radje Nainngolana, koji je također ozlijedio potkoljenicu.

Pretpostavlja se da Spalletti neće odustati od formacije s tri napadača, pa bi tako u nedjelju trebali nastupiti El Shaarawy, Perotti i Salah. Ono što, međutim, više zanima navijače Vučice jeste hoće li na teren istrčati legendarni Francesco Totti, u čije je ime klub objavio prekid karijere na kraju sezone.

Upravo zbog toga se na Olimpijskom stadionu u Rimu očekuje više od 50 tisuća gledatelja. U slučaju da Totti zaigra, to bi mu mogla biti posljednja utakmica u karijeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije