Šok

Edin Džeko izbačen iz momčadi!

23.01.2021.
u 09:48

Talijanski "Corriere dello Sport" u današnjem tiskanom izdanju objavio je informaciju da je trener Rome Paulo Fonseca izbacio iz tima našeg asa Edina Džeku. To je udarna vijest na naslovnoj strani: "Fonseca izbacio Džeku". Navodno, kapetan BiH i Rome izostavljen je iz tima zbog svađe sa šefom stručnog stožera, te je izostavljen iz tima za današnji okršaj sa Spezijom, u okviru 19. kola talijanske Serije A.

Svi igrači Rome, kako navodi spomenuti rimski dnevnik koji je inače naklonjen ovom rimskom klubu s Olimpica, stali su na Džekinu stranu, no Portugalac ima podršku klupskog rukovodstva, tako da bi konačan epilog mogao ovisiti i od ishoda današnje utakmice. Sve je, navodno, kulminiralo u četvrtak kada Roma nije odradila jutarnji trening, nakon duljeg razgovora Džeke i Lorenza Pellegrinija s Fonsecom.

- Moj odnos sa Džekom? Nemam ništa na to reći. Sutra (danas - op.a.) ne može igrati, ja se trebam koncentrirati na utakmicu - kazao je Fonseca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije