analiza uglednog Sky Sportsa

Edin Džeko je trenutno 5. najbolji igrač u Europi!

06.10.2021.
u 21:46

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko je trenutno prema analizi uglednog Sky Sportsa peti najbolji igrač u Europi!

Visoka pozicija bh. napadača i nije toliko iznenađenje ako se zna da igra fantastično ove sezone u dresu talijanskog prvaka Intera u koji je došao prošlog ljeta.

Džeko je odigrao sedam utakmica u Seriji A i već postigao sjajnih šest pogodaka, a stigao je upisati i jednu asistenciju. Golgeterskom serijom izbio je i na prvo mjesto liste najboljih strijelaca Serije A. U Ligi prvaka je odigrao dvije utakmice i tu je još bez učinka.

U analizi trenutne forme u sezoni u "ligama petice", Sky Sports računa brojne statističke podatke osim pogodaka i asistencija. Na kraju Džeko ima po toj računici ukupno 17.323 boda, piše Klix.ba

Najbolji igrač u dosadašnjem dijelu sezone je fantastični Karim Benzema iz Real Madrida koji ima 22.881 bod, što i nije čudno budući da je Francuz postigao čak devet golova i imao nevjerojatnih sedam asistencija.

Ispred Džeke su još Mohamed Salah (Liverpool), Erling Braut Haalans (Borussia Dortmund) i Kylian Mbappe (PSG).

U Top 10 igrača koji se nalaze u najboljoj formi ove sezone su još Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Achraf Hakimi (PSG), Teji Savanier (Montpellier), Florian Wirtz (Bayer Leverskusen) i Dimitri Payet (Marseille).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?