Najbolja bh. skijašica

Elvedina Muzaferija će sutra u Norveškoj imati najbolji startni broj u karijeri

Elvedina Muzaferija
02.03.2024.
u 20:47

Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija (24) već sutra će opet na stazu u norveškom Kvitfjellu gdje će se voziti još jedna utrka superveleslaloma, a tom prilikom imat će i najbolji startni broj u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Naime, Elvedina će krenuti s rednim brojem 23 te se nada kako će dobrim nastupom osigurati završnicu u superveleslalomu.
Utrka je na rasporedu sutra u 11:00 sati.

Podsjetimo, Elvedina je danas osvojila deveto mjesto u superveleslalomu koji se vozio na istoj stazi, a nakon još jednog velikog individualnog uspjeha je izjavila kako je jako sretna, prenosi Klix.ba.

"Nažalost utrka spusta je otkazana, ali ovo je meni dobro da imam priliku kvalificirati se za finale u superveleslalomu. Trenutno sam 24. u ukupnom poretku superveleslaloma. Imamo još sutra utrku i nadam se da ću imati još bolji plasman i da ću sigurno ići u Saalbach", dodala je Muzeferija.

Govoreći o stazi u Kvitfjellu, Muzeferija je istaknula kako je ne poznaje tako dobro, kako inače poznaje staze u Svjetskom kupu.

"Nije bilo tako lako, bila sam na ovoj stazi prošle godine i nažalost bila sam jako spora. Moje samopouzdanje je trenutno na visokoj razini i bez obzira na kojoj sam stazi, mogu skijati jako brzo i dobro", poručila je Muzaferija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije