Povratak u staro jato

Eriksen bi u siječnju mogao otići iz Intera, poznat klub koji mu želi pružiti šansu

02.11.2021.
u 17:21

Talijanski list Corriere dello Sport tvrdi da bi se danski nogometaš Christian Eriksen mogao vratiti u Ajax, a s obzirom na činjenicu da mu je zabranjeno igranje u Seriji A zbog ugrađenog defibrilatora.

Ovaj list piše da su šanse da Eriksen opet zaigra u najjačem rangu nogometa u Italiji gotovo nemoguće i da Danac sigurno neće dobiti zeleno svjetlo za povratak na teren.

U Italiji je zabranjeno igranje s ugrađenim defibrilatorom srca od 2017. godine, a kao razlog je navedeno da bi svaki jači kontakt ili udarac mogao slomiti uređaj.

Jedini način da Eriksen opet zaigra u Italiji jeste da mu liječnici dokažu da je problem sa srcem bio privremen, no bez obzira na to postoji niz drugih liga u Europi koje dozvoljavaju nogometašima da igraju s defibrilatorom.

Tako se navodi da bi nizozemski Ajax u svoje redove mogao vratiti Eriksena, a oni već u timu imaju jednog igrača koji igra s defibrilatorom - Daleyja Blinda.

Na kraju se navodi da Inter neće tražiti nikakvu naknadu za transfer Eriksena, a klub bi njegovim odlaskom uštedio 7,5 milijuna eura, koliko iznosi godišnja plata danskog igrača. Za kraj se dodaje da klub neće donositi nikakvu odluku bez dogovora s igračem i njegovom suprugom, s kojom je Inter u odličnim odnosima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije