IZVAN NOGOMETA

Eva Carneiro, liječnica koju je vrijeđao Mourinho, pronašla novi posao

Eva
30.03.2016.
u 12:46

Eva Carneiro, bivša šefica liječničke službe Chelseaja, pronašla je novi posao i to izvan nogometa. Vratila se u rodni Gibraltar gdje će raditi u specijaliziranoj klinici. 

– Bit će zadužena za pacijente koji imaju problema s mišićima, ligamentima, tetivama i kostima, ali će također liječiti kronične bolesnike s problemima poput astme i dijabetesa. Također, savjetovat će i kako se pravilno hraniti i vježbati – poručili su iz klinike.

Carneiro je 22. rujna napustila londonski klub te pokrenula tužbu protiv tadašnjeg trenera bluesa, Josea Mourinha, zbog nezakonitog otkaza. Portugalac je poludio na Carneiro i navodno je izvrijeđao nakon što je u završnici utakmice sa Swanseajem uletjela na igralište kako bi pomogla ozlijeđenom Edenu Hazardu. Special One joj je zamjerio što nije poštivala pravila igre jer je Chelsea tad ganjao pozitivan rezultat, prenosi Vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije