DIVNA OBITELJ

Evo čime se bavi Gvardiolova sestra Franka: 'Ona je izuzetno skromna djevojka'

03.12.2022.
u 11:32

Franka Gvardiol (23), Joškova sestra, također je sportašica. Igra rukomet u Udarniku iz Kurilovca, klubu koji se natječe u Drugoj HL Zapad. Igra na mjestu srednjeg vanjskog pucača. Udarnik je trenutačno na trećem mjestu, ima četiri boda manje od vodećeg Rudara iz Labina.

– Franka je već dugo u klubu, mislim petu, šestu sezonu. Riječ je o izuzetno skromnoj djevojci koja ne prepušta nijedan trening. Štoviše, kada ide na trening u Veliku Goricu, uvijek poveze tri, četiri suigračice koje stanuju u Zagrebu, voli pomoći. Zbog njezina ponašanja, ali i dobrih igara ove sezone dopustili smo joj da ode bodriti brata u Dohu. Do kraja prvog dijela prvenstva imamo još jedno, današnje kolo, kada igramo protiv Sloge iz Svete Nedjelje. Naravno da smo još uvijek u igri za prvo mjesto i plasman u Prvu ligu. Ima još jako puno utakmica u drugom dijelu prvenstva – rekao je Dario Zrnić, trener Udarnika.

Franka je u prvom dijelu sezone odigrala sedam utakmica i postigla ukupno 11 pogodaka. Najefikasnija je bila protiv Samobora u prvom kolu, kada je postigla četiri pogotka.

– Odigrala bi koju utakmicu više da se nije ozlijedila protiv Murvice u Crikvenici, naime slomila je palac na nozi. Prošle sezone imala je također jednu ozljedu, slomila je prst na ruci – istaknuo je Zrnić.

Dolaze li na njezine utakmice sestra ili roditelji?

– Sestra Lorena možda je i bila na kojoj utakmici, a za roditelje nisam siguran. Uglavnom, svi u kubu ponosimo se igrama Frankina brata i hrvatske reprezentacije – zaključio je Dario Zrnić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije